Kuglepen BNT Office Eco TF-586 0,7mm Blå

Ekskl. moms
Kolli str. 1 stk. • Certificeret i henhold til EN-71.• Skriftbredde på 3 til 7 mm.• Med clips, klikmekanisme og gummigreb.• Indeholder blæk til en skriftlængde på 900 meter.• Tidligere varenummer 25432.• Findes i blå, rød og sort.
Antal

Relaterede produkter

10 andre produkter i samme kategori:

Laserpatron HP 26A CF226A Sort

Pris:log ind for priser
Kolli str. 1 stk. Originale HP-tonerpatroner med JetIntelligence hjælper dig med at få mest muligt ud af printeren – professionelle dokumenter, du kan være stolt af, flere sider ved høje hastigheder, økonomiske løsninger med høj kapacitet og teknologi til bekæmpelse af forfalskninger. Ideelle til udskrivning af ensartede sort-hvid-sider i god kvalitet ved de høje hastigheder, din HP-printer eller -MFP er bygget til, samtidig med at de hjælper til at beskytte mod bedrageri.

Boblekuvert Airpro W8...

Pris:log ind for priser
Kolli str. 1 stk. Papir 70 g Hvid / Boblefolie 55 g. Denne populære emballage er lige så let som luft og lige så beskyttende som en pude. De små bobler yder sarte komponenter optimal beskyttelse mod tryk, og det indvendige lag er vandafvisende. Den er enkel, blød og uundværlig i ethvert postrum. Vores Airpro bobleposer er FSC certificerede. Indv: 270X360 mm.

Whiteboardmarker Staedter...

Pris:log ind for priser
Kolli str. 1 stk. Lumocolor whiteboardmarker med skrå spids 2-5 mm. Indeholder DRY SAFE blæk som gør, at den kan ligge uden hætte i op til 3 dage uden at tørre ind. Skaft og hætte i PP og kan genfyldes ved brug af en refil station. Ideel til foredragsholdere, skolen, kontoret og til møde og konferencerummet. Xylen- og toulen fri blæk. Fremstillet i Tyskland