Boblekuvert Airpro W5 B:240mm L:275mm Hvid

Ekskl. moms
Kolli str. 1 stk. Luft beskytter og vejer minimalt, hvilket er grunden til, at boblekuverten er populær til forsendelse. Det luftpolstrede og vandafvisende indre beskytter sarte produkter og komponenter. Boblekuverten er flexiobel og rummer næsten alt du kan tænke dig. fås i 11 formater som dækker ethvert behov. FSC Certificeret signalerer at du bekymrer dig om miljøet.
Antal

Relaterede produkter

10 andre produkter i samme kategori:

Kuglepen BNT Office Eco...

Pris:log ind for priser
Kolli str. 1 stk. Office kuglepen fra BNT, der er særdelees god til prisen. Kuglepennen ligger godt i hånden, takket være gummigrebet til fingerspidserne. Den gennemsigtige krop synliggør blækstanden, så du ikke risikerer at medbringe en kuglepen, der er ved at løbe tør for blæk. Den praktiske klip sikrer at pennen kan sidde fast i din lomme/ på din blok. Samtidig sikrer den, at pennen ikke ruller ned af bordet. Indeholder blæk nok til at levere en skrivelængde på 900 meter. Findes i flere farver.

Boblekuvert Airpro W8...

Pris:log ind for priser
Kolli str. 1 stk. Papir 70 g Hvid / Boblefolie 55 g. Denne populære emballage er lige så let som luft og lige så beskyttende som en pude. De små bobler yder sarte komponenter optimal beskyttelse mod tryk, og det indvendige lag er vandafvisende. Den er enkel, blød og uundværlig i ethvert postrum. Vores Airpro bobleposer er FSC certificerede. Indv: 270X360 mm.

Laserpatron HP 26A CF226A Sort

Pris:log ind for priser
Kolli str. 1 stk. Originale HP-tonerpatroner med JetIntelligence hjælper dig med at få mest muligt ud af printeren – professionelle dokumenter, du kan være stolt af, flere sider ved høje hastigheder, økonomiske løsninger med høj kapacitet og teknologi til bekæmpelse af forfalskninger. Ideelle til udskrivning af ensartede sort-hvid-sider i god kvalitet ved de høje hastigheder, din HP-printer eller -MFP er bygget til, samtidig med at de hjælper til at beskytte mod bedrageri.