Postæske P2, Brun/Brun i 4 mm. Format - 290 x 175 x 85 mm

Ekskl. moms
Kolli str. 1 stk. Postæske til småforsendelser. Æskens konstruktion giver stor styrke, og den samles let uden brug af tape eller snor. Målene er indvendige mål.
Antal

Relaterede produkter

10 andre produkter i samme kategori:

Boblekuvert Airpro W2...

Pris:log ind for priser
Kolli str. 1 stk. Papir 70 g Hvid / Boblefolie 55 g Denne populære emballage er lige så let som luft og lige så beskyttende som en pude. De små bobler yder sarte komponenter optimal beskyttelse mod tryk, og det indvendige lag er vandafvisende. Den er enkel, blød og uundværlig i ethvert postrum. Vores Airpro bobleposer er FSC certificerede. Indv: 120X215 mm.

Whiteboardmarker Staedter...

Pris:log ind for priser
Kolli str. 1 stk. Lumocolor whiteboardmarker med skrå spids 2-5 mm. Indeholder DRY SAFE blæk som gør, at den kan ligge uden hætte i op til 3 dage uden at tørre ind. Skaft og hætte i PP og kan genfyldes ved brug af en refil station. Ideel til foredragsholdere, skolen, kontoret og til møde og konferencerummet. Xylen- og toulen fri blæk. Fremstillet i Tyskland

Karton snehvid A2 180g -...

Pris:log ind for priser
Kan bl. a. anvendes til omslag, skilte, dekoration mv. Perfekt til ethvert hobbyprojekt. • Fri for klor og syre.

Spand 5686-X 12 l...

Pris:log ind for priser
Spand 5686-X 12 l m/hældetud og indvendig måleangivelse

Kopipapir Sky Copy A4 80gr,...

Pris:log ind for priser
Kolli str. 1 pk= 500 ark. Hvidt A4 kopipapir i 80g. Papiret egner sig godt til store oplag, hvor prisen er afgørende, men kvaliteten stadig skal være høj. Anvend Sky Copy til hverdagens opgaver på kontoret eller i hjemmet. Er du storforbruger af papir, så er dette den perfekte kombination af pris og kvalitet.