Tuds - Permanent Marker 700 1,5mm rund sort

Ekskl. moms

pris pr. stk. 5,-.

700 er en permanent spritmarker, der kan skrive på langt de fleste overflader. Blækformularen er permanent, der matcher låget på markeren. Blækket er baseret på alkohol og tørrer hurtigt ind. Under brug kan du klikke pennens hætte fast i den modsatte ende af spidsen, så den ikke bliver væk. Farven er vandfast, når først den er tør. Alt i alt en alsidig marker, der er perfekt til mange arbejdsopgaver.

• Stregbredde på ca. 1,5 mm.

Antal

Relaterede produkter

10 andre produkter i samme kategori:

Whiteboardmarker Staedter...

Pris:log ind for priser
Kolli str. 1 stk. Lumocolor whiteboardmarker med skrå spids 2-5 mm. Indeholder DRY SAFE blæk som gør, at den kan ligge uden hætte i op til 3 dage uden at tørre ind. Skaft og hætte i PP og kan genfyldes ved brug af en refil station. Ideel til foredragsholdere, skolen, kontoret og til møde og konferencerummet. Xylen- og toulen fri blæk. Fremstillet i Tyskland

Kopipapir Pioneer 80g A3,...

Pris:log ind for priser
Kolli str. 1 pk= 500 ark. Pioneer er et premium kontorpapir med god stivhed i ekstra hvid kvalitet! Kvaliteten er markedets hvideste kvalitet og indholdet af eukalyptus giver en god stivhed, bulk og opacitet. Hvidheden og den jævne overflade giver gode trykresultater i både sort/hvid og farver. Pioneer er velegnet til både laser og inkjet såvel som offset og digitaltryk. Pioneer er egnet til præsentationer, dokumenter og brevpapir hvor der blandes sort/hvid og farvetryk.

Hobbykniv BNT B:9mm...

Pris:log ind for priser
Kolli str. 1 stk. Luksus hobbykniv fra BNT med ergonomisk greb og 9mm blad. Leveres med tre blade.