1250 kvm spækket med varer og gode tilbud. 
Pisiffik Qinnqorput åbnede onsdag den 30. maj 2018 

Hurgt og nemt for kunden Hos Pisiffik Qinngorput er alle velkomne. ”Her kan vores kunder finde, hvad de har brug for til husholdningen, og vi tilbyder dem Grønlands mest moderne supermarked, udtaler adm. direktør Per Steen Larsen. ”Vi har fokus på ferskvarer og måltidsløsninger, og at vores kunder nemt finder alt til deres måltider både morgen, middag og aften. 

Butikslokalet har indgang på hjørnet af bygningen, og kunderne mødes i indgangen af et stort selvbetjeningsområde, hvor de finder brød, kager, lune og lette retter og to go-produkter. Alt sammen selvbetjent, så det er hurtigt at handle. 

Herfra går kunderne ind i butikken, hvor de møder ferskvarer og grønt som det første. Det er derfor nemt at vælge aftensmaden. Derudover er økologi, glutenfri og veganer området trukket helt frem.

At Pisiffik i disse dage introducerer elektroniske hyldeforkanter i alle butikker er også med til at gøre købsoplevelse bedre. De elektroniske hyldeforkanter betyder, at personalet ikke skal tjekke prisskilte, men alt kører automatisk. Det giver færre prisfejl, når kunderne betaler ved kassen.

Alt køleinventar er CO2 miljøneutralt, og belysningen er LED. Det betyder meget for miljøet, og reducerer Pisiffiks strømforbrug. Herudover genbruges alt varme fra køleinventaret til brugsvand og opvarmning af lokalet. 

Butikken er indrettet og designet af Hansen360, en del af Retail360.