FREMTIDEN
FLYTTER IND I DIT
NÆROMRÅDE

Du er på vej hjem. Klokken er mange, og supermarkedet har lukket. Bare rolig... Du kører forbi en af NærKØBs nye ubemandede butikker, der har åbent 24/7. Du finder mobilen frem og tjekker ind ved at scanne en QR-kode via en APP. Du finder de varer, du skal bruge og scanner dine varer. Du scanner dine varer og betaler med mobiltelefonen og tjekker ud med en ny QR-kode. Det er nemt, bekvemt og på dine præmisser.

Butikskonceptet er udviklet og bygges af Retail360.dk, der har specialiseret sig i konceptudvikling til detailbranchen. Det er en del af virksomhedens udbud af boxløsninger, hvor konceptet produceres i moduler og leveres 95% færdigmonteret på stedet.

SÅ NEMT ER DET

DOWNLOAD APP’EN

Registrer dit foretrukne
betalingskort, så kan du
også betale med App’en.

SCAN FOR ADGANG

Find mobilen frem, og
scan QR-koden for
adgang til den
ubemandede butik.

SCAN DINE VARER

Du finder det, du skal
bruge og scanner varerne.

BETAL VED UDGANG

Når du har fundet dine
varer, betaler du ved
udgangen med en
QR-kode.

ALT DET DU
LIGE MANGLER

Butikken byder på 300-400 forskellige varer, afhængig af behov og beliggenhed. Den ubemandede butik i Faxe fungerer som demobutik for ShopBox og tilbyder de mest basale varer, man lige står og mangler lige fra mælk og pålæg til slik, is, kage og øl og vand. Butikken vil blive fyldt med nye friske varer hver dag. Mulighederne er store, og konceptet kan tilpasses de behov der måtte være i dit lokalområde.

En fantastisk mulighed for borgerforeninger,

campingpladser og landsbyer

Saml byens frivillige og start jeres butik, så i slipper for at skulle køre til nærmeste større by. Det sparer tid og kræfter, når de mest basale varer er tæt på. De frivillige kan være med til at bestemme sortimentet samt hjælpe med at holde butikken ren og pæn. Driver du en campingplads, er det en enestående måde at booste

salget af dagligvarer hele året. Du kan nøjes med at have personale, der tjekker op på sortiment samt gør rent. Sommerhusområder uden eksisterende butik i nærområdet er ligele- des et oplagt emne for en købmand, der ønsker at servicere sommerhusgæsterne, hvor de er på alle tider af døgnet.

450 BUTIKKER
ER FORSVUNDET

Det er dyrt at drive butik i tyndt befolkede områder, især i gamle lokaler med utidssvarende inventar og behovet for at der altid skal være personale i åbningstiden. Over de seneste 10 år er der forsvundet ca. 450 dagligvarebutikker i landsbyerne. Der er dog tendens til, at lokale kræfter flere steder arbejder på at genetablere butikker. Her er Retail360 løsningen en mulighed, da der ikke kræves en fastansat købmand og personale i samme omfang som ved en traditionel butik.

Borgerdrevne butikker for omkring 10.000 om måneden
Der kræves ikke meget mere end fast underlag og adgang til strøm for at kunne etablere en ubemandet butik i lokalsamfundet. Så snart den lokale borgerforening har investeringen på plads, kan vi hjælpe med det praktiske, lyder det fra NærKØB.

Kædetilhørsforholdet er ikke afgørende for, om man kan få en ubemandet løsning fra Retail360. Butikskæden NærKØB er dog en meget oplagt mulighed. NærKØB er nemlig en af de kæder, der tilbyder alle de fordele, der er ved at være med i en kæde, kombineret med en meget stor frihedsgrad til at bestemme alt selv. I dag er der 550 butikker i NærKØB-kæden, som er Danmarks største kæde målt på antal butik- ker.

450 BUTIKKER
ER FORSVUNDET

Det er dyrt at drive butik i tyndt befolkede områder, især i gamle lokaler med utidssvarende inventar og behovet for at der altid skal være personale i åbnings- tiden. Over de seneste 10 år er der forsvundet ca. 450 dagligvarebutikker i landsbyerne. Der er dog tendens til, at lokale kræfter flere steder arbejder på at gene- tablere butikker. Her er Retail360 løsningen en mulighed, da der ikke kræves en fastansat købmand og personale i samme omfang som ved en traditionel butik.

Borgerdrevne butikker for omkring 10.000 om måneden
Der kræves ikke meget mere end fast underlag og adgang til strøm for at kunne etablere en ubemandet butik i lokalsamfundet. Så snart den lokale borger- forening har investeringen på plads, kan vi hjælpe med det praktiske, lyder det fra NærKØB. Kædetilhørsforholdet er ikke afgørende for, om man kan få en ubemandet løsning fra Retail360. Butikskæ- den NærKØB er dog en meget oplagt mulighed. Nær- KØB er nemlig en af de kæder, der tilbyder alle de fordele, der er ved at være med i en kæde, kombine- ret med en meget stor frihedsgrad til at bestemme alt selv. I dag er der 550 butikker i NærKØB-kæden, som er Danmarks største kæde målt på antal butikker.

SIKKERHED ER
AFGØRENDE

Video og varesikring i kampen mod svind

Butikken er videoovervåget, og varerne er sikret mod tyveri, men den vigtigste faktor er tilliden til de handlende. Det handler nemlig i bund og grund om bekvemmelighed og teknologi. Man handler i eget tempo og finder, hvad man skal bruge. Muligheden for selv at tjekke ud findes allerede i udvalgte COOP butikker samt i nogle af Salling Groups supermarkeder, så danskerne har allerede taget teknologien med at handle via mobilen til sig.


KONTAKT INFO

JYLLAND

Michael Hansen
Direktør
E: mfh@retail360.dk
T: 20 69 79 00

SJÆLLAND & ØERNE
Mads Laursen
Direktør
E: ml@retail360.dk
T: 25 61 66 55

LANDSDÆKKENDE
Casper Westersø Olsen
Key account manager
E: co@Retail360.dk
T: 45 53 79 07 00