driftsvarer

Driftsvarer

Aktive filtre

Dispenser Katrin

Dispenseren er ergonomisk udformet, og den heldækkende trykflade gør dispenseren nem at anvende for alle. Det er desuden nemt at vedligeholde dispenserne takket være innovative funktioner. • Leveres med skruer, rawplugs og nøgler. • Kan bruges med mange typer refills, herunder flydende og skummende håndsæbe og desinfektionsmiddel. • Den store trykknap gør den let at anvende for alle. • ISO9001-certificeret.

Kopipapir Sky Copy A4 80gr,...

Kolli str. 1 pk= 500 ark. Hvidt A4 kopipapir i 80g. Papiret egner sig godt til store oplag, hvor prisen er afgørende, men kvaliteten stadig skal være høj. Anvend Sky Copy til hverdagens opgaver på kontoret eller i hjemmet. Er du storforbruger af papir, så er dette den perfekte kombination af pris og kvalitet.

Regnerulle Termo L:80m...

Kolli str. 1 stang á 3 rl. God kvalitetspapir som opfylder alle OEM standarder fra både NCR, ICL, ADS, IBM, Omron, Epson osv.

Kuglepen BNT Office Eco...

Kolli str. 1 stk. Office kuglepen fra BNT, der er særdelees god til prisen. Kuglepennen ligger godt i hånden, takket være gummigrebet til fingerspidserne. Den gennemsigtige krop synliggør blækstanden, så du ikke risikerer at medbringe en kuglepen, der er ved at løbe tør for blæk. Den praktiske klip sikrer at pennen kan sidde fast i din lomme/ på din blok. Samtidig sikrer den, at pennen ikke ruller ned af bordet. Indeholder blæk nok til at levere en skrivelængde på 900 meter. Findes i flere farver.

Whiteboardmarker Staedter...

Kolli str. 1 stk. Lumocolor whiteboardmarker med skrå spids 2-5 mm. Indeholder DRY SAFE blæk som gør, at den kan ligge uden hætte i op til 3 dage uden at tørre ind. Skaft og hætte i PP og kan genfyldes ved brug af en refil station. Ideel til foredragsholdere, skolen, kontoret og til møde og konferencerummet. Xylen- og toulen fri blæk. Fremstillet i Tyskland

Hobbykniv BNT B:9mm...

Kolli str. 1 stk. Luksus hobbykniv fra BNT med ergonomisk greb og 9mm blad. Leveres med tre blade.